mind jump edukacija, osobni razvoj, samorazvojni programi

IVANA SONG

Certificirani trener i osnivačica Mind JuMp edukacije.

Certificirani je trener četverogodišnjeg programa In Optimum coaching akademije u Zagrebu.

Dugogodišnjim pohađanjem brojnih seminara i tečajeva iz područja osobnog razvoja, međuljudskih odnosa, komunikologije i coachinga, svoj interes za način funkcioniranja uma i osobni samorazvoj pretočila je u životni poziv.

Posljednjih se deset godina u potpunosti posvetila istraživanju područja funkcioniranja uma koja uključuju upoznavanje sebe, vlastitih podsvjesnih obrazaca i svijeta u kojem kao direktni rezultat svih tih procesa živimo.

Intervenor je za gluhoslijepe osobe, završila je napredni tečaj hrvatskog znakovnog jezika u Savezu gluhoslijepih osoba Dodir, gdje povremeno volontira.

Kao trener osobnih potencijala bavi se individualnim coachingom s ciljem omogućavanja korisnika da upozna vlastite potencijale, vidi nove načine, mogućnosti i rješenja kojima može ostvariti ciljeve i transformirati život.

Osnivačica je i predavačica samorazvojnih programa Mind Jump edukacije kojima se koristeći kombinaciju najnovijih spoznaja iz područja neuroznanosti, psihologije, komunikologije, memetike, epigenetike i drevnih znanja olakšava proces transformacije životnih okolnosti.

Autorica je brojnih članaka na temu samorazvoja i vanjski suradnik portala SHE.HR.

Iskustva korisnika MindJuMp coaching metodologije pročitajte ovdje.